Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Ljungby

Letar du efter en möjlighet att utvecklas i din roll som läkare? Då kanske detta uppdrag på sjukhusets ögonmottagning kan vara något för dig.

Här får du jobba med att undersöka och behandla patienter med ögonsjukdomar eller som har andra besvär med ögonen. Det kan till exempel röra sig om glaukom, synförändringar, dubbelseende eller medicinsk retina. Även akuta patienter med allvarliga ögonproblem förekommer.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkararbete i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jfibapa ewlepsjs, Ænrgwpqnrgefbf
Tidsperiod
25-32, 35-41, 43-44, 46-48, 50-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjjkttdxwb i UBGBTMA
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka