Vi söker anestesiolog till uppdrag i Ljungby

Denna teknikintensiva vårdenhet söker nu en engagerad medarbetare att bli en del av avdelningens dynamiska team. Tillsammans arbetar ni inom en mångfacetterad miljö där samarbete med olika specialiteter är nyckeln till framgång

På avdelningen kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter, du kommer bland annat delta i tekniskt krävande vårdmiljöer inom olika vårdområden.

Du kommer få ansvara för vård före, under och efter operation, samt stödja patienter i olika stadier av deras vårdprocess.

Du kommer att samarbeta med andra vårdgivare för att säkerställa högkvalitativ vård och patienttillfredsställelse.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som anestesiolog

Att arbeta som anestesiolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkarjobb i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dttvetg kijklhge, Dpdvdluvwxqnsc
Tidsperiod
37
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Amjlvsarmb a dbbig Uwmawxl
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka