Hematolog sökes till jobb i Ljungby

Är du redo att ta dig an nya utmaningar och fortsätta att utveckla din kompetens? Då är det här uppdraget på en stimulerande och givande verksamhet något för dig.

På denna specialistmottagning jobbar man med patienter med blodsjukdomar. Här utförs utredningar och behandlingar för att ge patienter den bästa vården.

I vårt team på enheten arbetar vi tätt tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och rehabiliteringsexperter för att säkerställa en holistisk och effektiv vård.

Om du har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsområden är det meriterande.

Att ta tjänst som hematolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som hematolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkartjänst i Ljungby

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ekatyso egplwdfd, Sbhcxjjogc
Tidsperiod
24-25
Efterfrågad kompetens
Hematologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gunoquutry h aeeci Cwkxxvf
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka