Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Ljungby

Medicinkliniken på detta sjukhus är i behov av ytterligare en läkare. Här möter du patienter med varierande internmedicinska sjukdomar i behov av vård.

Uppdraget omfattar arbete på såväl mottagning som avdelning. Arbetet är både roligt, omväxlande och ger stora möjligheter till kompetensutveckling. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Att ta tjänst som internmedicinare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som internmedicinare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Ljungby en spännande plats för läkaruppdrag

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oksghey kjgbfyfp, Pfckrnmpqkhmnxa
Tidsperiod
36-37, 39, 44
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fofirokvtc h cbifd Vxaornv
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka