Agila söker läkare till uppdrag i Ljungby

Letar du efter en möjlighet att utvecklas i din roll som läkare? Då kanske detta uppdrag på sjukhusets ögonmottagning kan vara något för dig.

Här får du jobba med att undersöka och behandla patienter med ögonsjukdomar eller som har andra besvär med ögonen. Det kan till exempel röra sig om glaukom, synförändringar, dubbelseende eller medicinsk retina. Även akuta patienter med allvarliga ögonproblem förekommer.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som läkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkarjobb i Ljungby?

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xelopsi upsmjofj, Åfsrkrnnsbqcqm
Tidsperiod
36, 41-42, 44-46, 48
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tkvfpqxgsd c eddag Mkxtssh
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka