Vi söker reumatolog till läkarbemanningsuppdrag i Ljungby

Letar du efter ett mångsidig och meningsfullt uppdrag? Denna verksamhet söker nya medarbetare.

På denna mottagning kommer du möta patienter med långvariga inflammatoriska sjukdomar som påverkar leder och kroppen. Du kommer ingå i ett team med andra specialister.

Förutom att vårda patienter kommer du också vara viktig för att planera och göra förändringar i hur mottagningen jobbar.

Mottagningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Läkartjänst via Agila reumatolog

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Ljungby en spännande plats för läkararbete

Ljungby kommun som består av bland annat orterna Ljungby, Berga och Södra Ljunga erbjuder ett sjörikt och naturskönt landskap med goda möjligheter till härlig skogsvandring och spännande fisketurer. Väl värda ett besök är sevärdheterna Agundaborg som är en medeltida borganläggning från slutet av 1200-talet, Ljungbymuseet vilket erbjuder utställningar året runt och Hembygdsmuseum och hembygdsparken i Angelstad. På 1100-talet fick Ljungby sin första stenkyrka när Ljungby socken bildades. Ljungby har sedan lång tid tillbaka varit en plats där viktiga handelsvägar i nord-sydlig och öst-västlig riktning korsas. Av denna anledning påbjöd ett kungligt brev på 1300-talet att ett gästgiveri skulle anläggas invid Lagastigen.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Ljungby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mjjtgss kyfvcbcq, Ltyjeovxakt
Tidsperiod
7 (2024), 9 (2024)-10 (2024), 14 (2024)-15 (2024), 17 (2024)-21 (2024), 23 (2024), 25 (2024), 27 (2024)-30 (2024), 32 (2024), 34 (2024)
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ptwilojsph e did de Hkllkgg
Region/kommun
Kronoberg/Ljungby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka