Ledigt jobb för oftamolog i Luleå

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna ögonmottagning bedriver både akut och planerad verksamhet inom de flesta specialistområden. De har nu behov av en läkare som kan komplettera teamet. I arbetet ingår blandad remissmottagning och förundersökta patienter, 17-20 per dag. På mottagningen finns Forum, Imagenet och Cirrus OCT. För dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete i en trivsam miljö passar detta uppdrag perfekt.

Mottagningen söker ögonläkare med minst två års erfarenhet som självständig specialist. Bakjourskompetens är meriterande. Viss jourtjänstgöring kan förekomma men är inget krav.

Läkartjänst via Agila oftamolog

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som oftamolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Luleå en spännande plats för läkaruppdrag

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rutixnhp Gnqecft- Åihw
Tidsperiod
41-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kfsenrnhåqyx dd Ræwfr Egmepywrq
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka