Oftamolog sökes till tjänst i Luleå

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag?

Denna ögonmottagning bedriver både akut och planerad verksamhet inom de flesta specialistområden. De har nu behov av en läkare som kan komplettera teamet. I arbetet ingår blandad remissmottagning och förundersökta patienter, 17-20 per dag. På mottagningen finns Forum, Imagenet och Cirrus OCT. För dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete i en trivsam miljö passar detta uppdrag perfekt.

Mottagningen söker ögonläkare med minst två års erfarenhet som självständig specialist. Bakjourskompetens är meriterande. Viss jourtjänstgöring kan förekomma men är inget krav.

Att ta läkaruppdrag som oftamolog via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkararbete i Luleå?

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gurgncof Vvfttqe- Æsyw
Tidsperiod
6-26, 28-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vtgkbsqqækls cb Væbkr Rrjbpkywp
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka