Agila söker allmänläkare till uppdrag i Luleå

Hälsocentralen söker en läkare att ingå i deras team.

Här finner du flera olika yrkeskategorier som arbetar tillsammans för att ge patienterna ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande. Utöver läkare har de distriktssköterskor, mottagningssköterskor, laboratorium, läkarsekreterare, barnmorska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Här möter du både akuta och tidsbokade patienter i alla åldrar och du kan förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete.

Du som söker bör vara allmänspecialist alternativt legitimerad läkare.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Luleå en spännande plats för läkartjänst

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qtscå - Nåyuæ OK
Tidsperiod
15, 19-34, 37-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ystxfjc. de GÅLQÅ
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka