Bemanningstjänst för barnmedicin i Luleå

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Till detta uppdrag söker vi en läkare för sedvanligt arbete på neonatalavdelningen som tar emot barn från v. 28. Här arbetar du självständigt såväl som i team med barnsjuksköterskor och barnsköterskor. Handledning av ST-läkare ingår i uppdraget.

Sjukhuset är länssjukhus för regionen men också närsjukhus för närliggande kommuner. Verksamheten har allmänpediatrisk vårdavdelning, mottagning, dagsjukvård, neonatalavdelning och habilitering.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som barnmedicin

Arbetet som barnmedicin hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Luleå

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qxtvdmef wjelxml, Phhl- isg dndrcrwetysmxfc
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mbxwlchjægnl ci gaffh Sæjvm Dulowyphn
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka