Barnmedicin sökes till uppdrag i Luleå

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Till detta uppdrag söker vi en läkare för sedvanligt arbete på neonatalavdelningen som tar emot barn från v. 28. Här arbetar du självständigt såväl som i team med barnsjuksköterskor och barnsköterskor. Handledning av ST-läkare ingår i uppdraget.

Sjukhuset är länssjukhus för regionen men också närsjukhus för närliggande kommuner. Verksamheten har allmänpediatrisk vårdavdelning, mottagning, dagsjukvård, neonatalavdelning och habilitering.

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en presentation ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnmedicin ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkaruppdrag i Luleå?

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Trdxeqin qlxjnqb, Uitd- bxm cboyoemrertbyvr
Tidsperiod
10-13
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mwkhowjfåeko fe ddbbd Jåsbl Fkqakrqbu
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka