Vi söker nefrolog till uppdrag i Luleå

Medicinkliniken söker en läkare som kan hantera och ansvara för dialysvård, vårdavdelning och mottagning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på njurenhet.

Här utreds och behandlas patienter med olika njursjukdomar. Även personer som gjort en njurtransplantation kommer hit för uppföljning och kontroller.

I dina arbetsuppgifter ingår självständigt mottagningsarbete samt nära samarbete med övriga professioner.

Läkarjobb via Agila nefrolog

Att arbeta som nefrolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Luleå en spännande plats för läkarjobb

Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. När du är här, besök någon av restaurangerna längs Norra Hamn för att njuta av god mat och den vackra utsikten! Varför inte förbättra historiekunskapen med ett besök på flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 - talet eller testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka? Eller varför inte en tur till Gammelstad, 1996 upptog UNESCO Gammelstads kyrkstad på listan över världsarv omistliga för mänskligheten. Behöver du en paus från arbetet - hur låter panoramautsikt, årstidsbastu eller helkroppsbehandling på Clarion Sense Dag Spa eller slå ett par hål på Golfängens minigolf?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Luleå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iuhhhjir fboesrp, Qcmlalpsdymggy
Tidsperiod
36-39, 41-48
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mfdvnqxyåmse ca ahadg Dåker Pxcjcyejk
Region/kommun
Norrbotten/Luleå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka