Bemanningsjobb för specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi

Är du redo för nya utmaningar och fortsätta utveckla din kompetens? Då ska du söka uppdraget på denna trevliga verksamhet.

Till oss kommer patienter för att undersöka organ i magen, lungorna, hjärtat eller kärlen med röntgen, ultraljud eller vävnadspunktioner.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkaruppdrag i Lund?

Med ett universitet som ständigt rankas som ett av världens 100 bästa är Lund en populär stad att studera i. Universitetet är både ett av norra Europas största och äldsta universitet och har cirka 41 000 studenter. Staden grundades redan 990 av den danske kungen Sven Tveskägg. Lund är verkligen en kontrasternas stad där den medeltida stadskärnan blandas med moderna byggnader i härlig miljö. En av stadens absoluta sevärdheter är Lunds Domkyrka som invigdes år 1145 och är Sveriges mest besökta kyrka. Det är enkelt att ta sig runt här och domkyrkan, universitetet, caféer, pubar och hotell ligger på gångavstånd från stadskärnan. Utanför city kan man njuta av naturen och här finns både nationalpark och vackra slott att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Lund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yqbjst-Vggluruligon Popf
Tidsperiod
49-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qmnjécyuqde a eebaf Urph
Region/kommun
Skåne/Lund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka