Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik sökes till jobb

Vill du ha ett meningsfullt arbete i växlande tempo?

Till uppdraget på denna kvinnoklinik utreds och behandlas personer med gynekologiska sjukdomar. De är nu i behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten. På kliniken utreds och behandlas även komplicerade och normala graviditeter samt förlossningar. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på kvinnoklinik. Du kan förvänta dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

De är i behov av en specialist i obstetrik och gynekologi. Sökande får gärna arbeta under längre sammanhängande perioder, men även kortare insatser är intressant.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkararbete i Lycksele

Lycksele har många parker och grönytor där du kan ta en rogivande promenad mellan arbetspassen samtidigt som du har vildmarken runt hörnet. Djupa skogar och virvlande vatten är aldrig långt borta. Här kan du gå på bio, besöka Skogsmuseet, ta del av ett brett utbud av föreningsaktiviteter eller njuta av en stunds avkoppling i något av de inom- eller utomhusbad kommunen erbjuder. År 1607 fick Lycksele genom kunglig förordning officiell status som kyrk- och marknadsplats. Lycksele ansågs vara centralt beläget och hade sedan länge varit ett vinterviste för samerna. Den första kyrkan i Lycksele uppfördes 1607 på Öhn, det nuvarande hembygdsområdet Gammplatsen. 1732 fick Lycksele besök av Carl von Linné på sin Lappländska resa.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Lycksele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Issjxhfv lstgqaeh, Virsxjamkwryyp
Tidsperiod
16-52
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Opmqtbqxb. fci ib Apghucwe
Region/kommun
Västerbotten/Lycksele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka