Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Mölndal

Är du ögonläkare och söker en stimulerande arbetsmiljö där du kan fokusera på patientkontakt och specialistbehandlingar? Vi söker dig till vår mottagning!

Här får du möjlighet att arbeta med sedvanligt mottagningsarbete och ta hand om ögonpatienter, utföra förundersökningar och laserbehandlingar samt fokusera helt på mottagningsarbete utan ansvar för operationer eller avdelningsarbete.

En trivsam och välorganiserad arbetsplats med erfarna och engagerade kollegor. Möjlighet att utvecklas inom ditt specialistområde och bidra till patienternas ögonhälsa.

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkarjobb i Mölndal

Mölndal ligger tio minuter söder om Göteborg och trots närheten till storstadspulsen erbjuder kommunen stilla natur, en av landets främsta slottsanläggningar, prisbelönta golfbanor och mycket mer. Här kan du bland annat besöka Gunnebo Slott och Trädgårdar, Mölndals stadsmuseum samt Börjesgården i Hällesåker som är en hembygdsgård med museum sedan 1976. Har du tid över och inte är en badkruka rekommenderas ett besök på Åbybadet, ett fartfyllt äventyrsbad där det förutom vattenrutschbanor finns två stora bubbelpooler, varmvattenbassäng och simhall med 50-metersbassäng.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Mölndal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qætbqpxj tafxkeu, Æcrpxhlultxgbd
Tidsperiod
29-42, 44-45, 48
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kæmsiwfyxqæjoi if hggcc Væhasmy
Region/kommun
Västra Götaland/Mölndal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka