Bemanningstjänst för allmänläkare i Mönsterås

Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Till denna uppdragsgivare behövs du som har primärvårdsvana och är redo för ett sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta arbete som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Läkartjänst i Mönsterås

Mönsterås är en tätort och centralkommun i Kalmar län, ca 35 minuter från Kalmar och 20 minuter från Oskarshamn. Alsterån och Emån går igenom kommunen vilket skapar speciellt goda naturmiljöer. I kommunen är du omgiven av hav, skogar, ängar, sjöar och åar, erbjuds naturupplevelser, kultur och historia. Du kan naturligtvis också bara strosa längs den pittoreska Storgatan, ta en fika eller besöka någon pågående konst- & hantverksutställning. Mönsterås erbjuder också en spännande historia, med intressanta historiska miljöer. Ett exempel är Kronobäcks klosterruin med en historia som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Mönsterås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uæltsxcåc AD
Tidsperiod
51-52 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pcgéxojhi e QÆPAXBGÆK
Region/kommun
Kalmar/Mönsterås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka