Ledigt jobb för allmänläkare i Mönsterås

Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Till denna uppdragsgivare behövs du som har primärvårdsvana och är redo för ett sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Mönsterås en spännande plats för läkarjobb

Mönsterås är en tätort och centralkommun i Kalmar län, ca 35 minuter från Kalmar och 20 minuter från Oskarshamn. Alsterån och Emån går igenom kommunen vilket skapar speciellt goda naturmiljöer. I kommunen är du omgiven av hav, skogar, ängar, sjöar och åar, erbjuds naturupplevelser, kultur och historia. Du kan naturligtvis också bara strosa längs den pittoreska Storgatan, ta en fika eller besöka någon pågående konst- & hantverksutställning. Mönsterås erbjuder också en spännande historia, med intressanta historiska miljöer. Ett exempel är Kronobäcks klosterruin med en historia som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Mönsterås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåmkxjkæl LN
Tidsperiod
3-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vejéaivwr i WÅNASAWÅA
Region/kommun
Kalmar/Mönsterås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka