Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Mönsterås

Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Till denna uppdragsgivare behövs du som har primärvårdsvana och är redo för ett sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Mönsterås en spännande plats för läkaruppdrag

Mönsterås är en tätort och centralkommun i Kalmar län, ca 35 minuter från Kalmar och 20 minuter från Oskarshamn. Alsterån och Emån går igenom kommunen vilket skapar speciellt goda naturmiljöer. I kommunen är du omgiven av hav, skogar, ängar, sjöar och åar, erbjuds naturupplevelser, kultur och historia. Du kan naturligtvis också bara strosa längs den pittoreska Storgatan, ta en fika eller besöka någon pågående konst- & hantverksutställning. Mönsterås erbjuder också en spännande historia, med intressanta historiska miljöer. Ett exempel är Kronobäcks klosterruin med en historia som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Mönsterås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fågpryiåf SU
Tidsperiod
3-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Waméwalsd g GÅBLKWFÅU
Region/kommun
Kalmar/Mönsterås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka