Läkare sökes till uppdrag i Mönsterås

Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Till denna uppdragsgivare behövs du som har primärvårdsvana och är redo för ett sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök. Du kommer att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som läkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Mönsterås?

Mönsterås är en tätort och centralkommun i Kalmar län, ca 35 minuter från Kalmar och 20 minuter från Oskarshamn. Alsterån och Emån går igenom kommunen vilket skapar speciellt goda naturmiljöer. I kommunen är du omgiven av hav, skogar, ängar, sjöar och åar, erbjuds naturupplevelser, kultur och historia. Du kan naturligtvis också bara strosa längs den pittoreska Storgatan, ta en fika eller besöka någon pågående konst- & hantverksutställning. Mönsterås erbjuder också en spännande historia, med intressanta historiska miljöer. Ett exempel är Kronobäcks klosterruin med en historia som sträcker sig ända tillbaka till medeltiden.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Mönsterås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hærwxjuæb RL
Tidsperiod
35, 43-45, 52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ddqéyqvtg i gaadi Fæqcdwråm
Region/kommun
Kalmar/Mönsterås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka