Barnmedicin sökes till uppdrag i Møre og Romsdal

Om du är redo för att arbeta i en positiv och härlig arbetsgrupp där god vård är det övergripande målet, så bör du söka detta uppdrag hos denna uppdragsgivare.

Enheten tar emot barn och unga från 0 till 18 år. Patienter kan komma med många olika sjukdomar och medicinska problem för förklaring, undersökning och behandling.

Att ta uppdrag som barnmedicin via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnmedicin, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkaruppdrag i Møre og Romsdal?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Møre og Romsdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gcmijdtqbhhr ofg, Qnajqwwrejnverhuso
Tidsperiod
21-26
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drtuqu Tøtqncp wqw d chcd Aepktwexlgxn
Region/kommun
Møre og Romsdal/Veunlksspxka
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka