Barn- & ungdomspsykatriker sökes till uppdrag i Møre og Romsdal

Är du redo för en ny utmaning? Är du intresserad av att arbeta i Norge?

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom barn- och ungdomspsykiatri.

Här jobbar man med barn- och ungdomspsykiatrisk vård i form av förebyggande åtgärder, undersökningar, behandling och rådgivning för barn och ungdomar upp till 18 år.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som barn- & ungdomspsykatriker

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som barn- & ungdomspsykatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Møre og Romsdal en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Møre og Romsdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æruxlfr Rxq, Fglb - SOP
Tidsperiod
34-50
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Møre og Romsdal/Ætmlkae
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka