Barn- & ungdomspsykatriker sökes till jobb i Møre og Romsdal

Är du läkare med intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykiatriska problem? Se hit i så fall! Här får du möjlighet att göra en skillnad i människors liv och bidra till att hjälpa dem i olika situationer.

Till detta uppdrag i Norge söker vi dig som vill arbeta inom barnpsykiatrins verksamhetsområde. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter med utredning, bedömning och behandling av barn och ungdomar mellan åldrarna 0-18 år. Du kommer att arbeta i tvärprofessionella team bestående av sjuksköterskor, kuratorer, logopeder, psykologer och skötare.

Att ta arbete som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn- & ungdomspsykatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkararbete i Møre og Romsdal?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Møre og Romsdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qøih xc Jmkqpjw xjg, Vlxu - ANI
Tidsperiod
39-48
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Icffd Køqy jg Adbfyww OV dcfg SDJYNRB
Region/kommun
Møre og Romsdal/Jdjxu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka