Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Møre og Romsdal

Är du intresserad av att utforska arbetsmöjligheter i vårt grannland Norge? Här får du chansen att bli en värdefull del av ett erfaret team där högkvalitativ vård står i fokus!

På denna verksamhet finns bland annat behandlingserbjudanden såsom

utvärdering/diagnosering och behandling på specialistnivå, inom psykiska svårigheter samt rehabilitering.

Här kommer du utföra arbetsuppgifter som exempelvis psykoterapi, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, traumabehandling, kognitiv terapi, exponeringsträning samt samtal/rådgivning

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Møre og Romsdal?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Møre og Romsdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
QHA Qrncxkdhnlwd, Uøvj
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mijyhn Møtwxmq kdh d haeb YUPXLVNJFXFP
Region/kommun
Møre og Romsdal/Qcwgv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka