Vi söker endokrinolog till uppdrag i Malmö

Nu söker vi en läkare för ett spännande uppdrag på denna medicinklinik. I uppdraget ingår arbete på diabetes- och endokrinmottagning samt dagvårdsavdelning. Här bedrivs utredning och behandling inom klassisk endokrinologi samt diabetologi. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat avdelningsarbete med rond, konsultuppdrag till andra avdelningar samt telefonrådgivning. På mottagningen kommer du att ta emot både akuta och planerade besök. För dig som vill ha ett varierande och stimulerande arbete väntar en spännande roll.

Sökande bör vara specialiserad inom endokrinologi och diabetologi.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som endokrinolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkarjobb i Malmö

Malmö kan stolt titulera sig som Sveriges tredje största stad och är en plats som verkligen bubblar av liv och rörelse. Dess invånare har sitt ursprung i 177 olika länder och talar ca 150 olika språk. Här finns massor att se och göra. Turning Torso som är en av Sveriges högsta byggnader finns här att beskåda och är du sugen på att äta gott finns det mängder av restauranger som serverar mat från världens alla hörn. Malmö är också hemstad till Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic, samt är hemvist till det fotbollslaget Malmö FF. Staden växer så det knakar och i takt med att många flyttar hit så byggs nya bostadsområden och nya stadsdelar växer fram. Största orterna i Malmö är Oxie, Bunkeflostrand och Tygelsjö.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Malmö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmfjwdbvqwxw jfjnfnea, Fxbxfqyh- hxf ncrnphlvhbxjqguphv
Tidsperiod
29-38
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåykl Gavxe. b cabib Upgræ
Region/kommun
Skåne/Malmö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka