Allmänläkare sökes till jobb i Mark

Denna väletablerade vårdcentral nu dig till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

Denna verksamhet söker sjuksköterskor för sedvanligt arbete på vårdcentral såsom såromläggningar, medicinering och provtagning. På denna vårdcentral kan det förekomma mottagningsarbete fysiskt på plats eller genom telefonrådgivning.

Erfarenhet av arbete på vårdcentral samt gärna med erfarenhet av att arbeta digitalt är meriterande.

Har du erfarenhet av arbete inom primärvården kan detta vara jobbet för dig.

Att arbeta som läkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkarjobb i Mark?

Marks kommun ligger i södra delen av Västra Götaland, har i dagsläget cirka 35 000 invånare och består bland annat av orterna Kinna, Fritsla, Horred och Sätila. Här är man stolt över den vackra naturen som bjuder in till fina naturupplevelser. Du kan cykla, vandra, boka en dag på hästryggen, bada, paddla eller testa fiskelyckan i någon av de många sjöarna som finns i kommunen! I Mark finns de stora textilföretagen, som gjort sig kända över världen, och dessutom flera möbelfabriker. Shopping i Tygriket är något extra för här finns många fabriksbutiker ännu kvar. I kommunen finns flera naturreservat, utmärkta att vandra i. Här kan du uppleva genuin natur eller kulturmiljö oavsett tid på året.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Mark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fygus Påspæbbqx
Tidsperiod
52-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kwlhstuxwåbep ei bie id Nqkxj
Region/kommun
Västra Götaland/Mark
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka