Allmänläkare sökes till tjänst i Markaryd

Denna vårdcentral söker en läkare med genuint intresse för primärvård.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkararbete i Markaryd

Markaryds kommun består bland annat av orterna Markaryd, Strömsnäsbruk, Traryd samt Timsfors och har i dagsläget cirka 10 000 invånare. Markaryds kommun är beläget i det sydvästra hörnet av Småland. Somliga förknippar orten med bad, fiske eller paddla kanot medan andra njuter av en god kopp kaffe eller te på något av de fantastiska kaféer som kommunen erbjuder. Du kan även besöka Smålandet Markaryds älgsafari och cyklar dressin. Vad du än söker - Markaryd erbjuder något för alla. Här kan du uppleva en storslagen natur, vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och härliga vandringsleder att strosa på.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Markaryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fynnndul Ah
Tidsperiod
7-8, 13-16, 20, 24
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjchmmecjeåfch d fhcbd Pbnspbws
Region/kommun
Kronoberg/Markaryd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka