Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Markaryd

Denna vårdcentral söker nu en läkare för sedvanligt primärvårdsarbete. Vårdcentralen erbjuder grundläggande hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård samt har psykiatrikompetens. Arbetet innebär såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök. Ett spännande och utvecklande uppdrag med varierande arbetsuppgifter.

Sökande bör ha specialistkompetens inom allmänmedicin eller vara legitimerad läkare, gärna med erfarenhet inom primärvården.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Markaryd?

Markaryds kommun består bland annat av orterna Markaryd, Strömsnäsbruk, Traryd samt Timsfors och har i dagsläget cirka 10 000 invånare. Markaryds kommun är beläget i det sydvästra hörnet av Småland. Somliga förknippar orten med bad, fiske eller paddla kanot medan andra njuter av en god kopp kaffe eller te på något av de fantastiska kaféer som kommunen erbjuder. Du kan även besöka Smålandet Markaryds älgsafari och cyklar dressin. Vad du än söker - Markaryd erbjuder något för alla. Här kan du uppleva en storslagen natur, vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och härliga vandringsleder att strosa på.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Markaryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iboåtemæbxolv Rx
Tidsperiod
28-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iurhsxtmwgyujscj ai U gdbib KBMÅFUFÆVGFFF
Region/kommun
Kronoberg/Markaryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka