Vi söker allmänläkare till uppdrag i Markaryd

Denna vårdcentral söker en läkare med genuint intresse för primärvård.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkartjänst i Markaryd?

Markaryds kommun består bland annat av orterna Markaryd, Strömsnäsbruk, Traryd samt Timsfors och har i dagsläget cirka 10 000 invånare. Markaryds kommun är beläget i det sydvästra hörnet av Småland. Somliga förknippar orten med bad, fiske eller paddla kanot medan andra njuter av en god kopp kaffe eller te på något av de fantastiska kaféer som kommunen erbjuder. Du kan även besöka Smålandet Markaryds älgsafari och cyklar dressin. Vad du än söker - Markaryd erbjuder något för alla. Här kan du uppleva en storslagen natur, vackra sjöområden med goda fiskemöjligheter och härliga vandringsleder att strosa på.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Markaryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ronuhxox Ug
Tidsperiod
3 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mqirkblyxsældm c cchdd Eynvcchd
Region/kommun
Kronoberg/Markaryd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka