Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Mellerud

Denna vårdcentral söker nu en läkare som vill ha ett omväxlande arbete med både akuta och kroniska sjukdomar.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkartjänst i Mellerud

Mellerud är en del av landskapet Dalsland vid Vänerns västra strand. Här samsas småskaligheten med ett expansivt näringsliv. Här finns det ett rikt friluftsliv med Kroppefjäll i väster och innanhavet Vänern i öster. Sportfiske, vandring, båtliv, motorcykelturer och camping är bara några exempel på vad du kan hitta på i kommunens fantastiska miljö. En stor sevärdhet och ett måste att besöka är den berömda akvedukten i Håverud. Hit kommer cirka 130 000 besökare årligen. En annan sevärdhet är bland annat Åsnebyn som är ett av två kulturreservat i Västra Götalandsregionen. Kommunen är belägen vid Vänerns västra strand i den östra delen av landskapet Dalsland och erbjuder en sällsynt vacker natur!

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Mellerud
Faktaruta
Uppdragsgivare
Karokxut Tærxåiupa
Tidsperiod
1 (2024)-5 (2024), 7 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cahwo Ybyqubwmcj a diaie OQOXMULJ
Region/kommun
Västra Götaland/Mellerud
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka