Ledigt jobb för allmänkirurg i Mora

Välkommen att söka uppdraget som specialistläkare på kirurgkliniken.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

På denna avdelning vårdas patienter som genomgår större kirurgiska ingrepp samt de flesta med akut kirurgisk åkomma.

Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som allmän kirurg på kirurgkliniken.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänkirurg

Som allmänkirurg hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänkirurg.

Mora en spännande plats för läkararbete

Förutom Siljan och den mäktiga Österdalälven, finns det i kommunen ett flertal andra sjöar och vattendrag som inbjuder till bad, fiske, båtturer och många andra vattenaktiviteter. Självklart associerar många Mora med de världsberömda dalahästarna, som tillverkas i byarna Nusnäs och Färnäs, där de täljs och målas för hand. Vidare är kommunen även ett riktigt längdskidåkarcentrum. Det är kanske inte så konstigt, med tanke på Vasaloppets målgång här. Vintertid finns många mil preparerade spår att välja på, både för aktiv träning och för turåkning. Här erbjuds dessutom fina backar för utförsåkning - en av dem har world cup-status.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Mora
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xttk vqmqifqt, Ylrkdfhnbuesprw
Tidsperiod
11, 15, 18, 21
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi eller Kirurgi allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oxirjputdåepr ah hgb fd MGKO
Region/kommun
Dalarna/Mora
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka