Agila söker kardiolog till uppdrag i Mora

Letar du efter en utmanande och utvecklande arbetsplats? Denna kardiologiavdelning söker läkare som vill bli en del av ett stimulerande och lärorikt team.

På denna avdelning vårdas patienter med hjärtsjukdomar som kräver vård under en eller flera dygn, med vanliga diagnoser som hjärtinfarkt, hjärtsvikt och hjärtrytmrubbningar. Både akuta och planerade patienter tas emot på avdelningen.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som kardiolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Mora en spännande plats för läkarjobb

Förutom Siljan och den mäktiga Österdalälven, finns det i kommunen ett flertal andra sjöar och vattendrag som inbjuder till bad, fiske, båtturer och många andra vattenaktiviteter. Självklart associerar många Mora med de världsberömda dalahästarna, som tillverkas i byarna Nusnäs och Färnäs, där de täljs och målas för hand. Vidare är kommunen även ett riktigt längdskidåkarcentrum. Det är kanske inte så konstigt, med tanke på Vasaloppets målgång här. Vintertid finns många mil preparerade spår att välja på, både för aktiv träning och för turåkning. Här erbjuds dessutom fina backar för utförsåkning - en av dem har world cup-status.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Mora
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nprl risnycbw, Hcvxmchsix
Tidsperiod
40, 43-45
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Agqj jrsfprgr had ha Lwoc
Region/kommun
Dalarna/Mora
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka