Bemanningstjänst för allmänkirurg i Mora

Välkommen att söka uppdraget som specialistläkare på kirurgkliniken.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

På denna avdelning vårdas patienter som genomgår större kirurgiska ingrepp samt de flesta med akut kirurgisk åkomma.

Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som allmän kirurg på kirurgkliniken.

Att ta läkartjänst som allmänkirurg via Agila

I rollen som allmänkirurg hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Mora en spännande plats för läkartjänst

Förutom Siljan och den mäktiga Österdalälven, finns det i kommunen ett flertal andra sjöar och vattendrag som inbjuder till bad, fiske, båtturer och många andra vattenaktiviteter. Självklart associerar många Mora med de världsberömda dalahästarna, som tillverkas i byarna Nusnäs och Färnäs, där de täljs och målas för hand. Vidare är kommunen även ett riktigt längdskidåkarcentrum. Det är kanske inte så konstigt, med tanke på Vasaloppets målgång här. Vintertid finns många mil preparerade spår att välja på, både för aktiv träning och för turåkning. Här erbjuds dessutom fina backar för utförsåkning - en av dem har world cup-status.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Mora
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tbyf yuphajsg, Ntbolhimcitduywpq (ff)
Tidsperiod
39-40, 42-43, 49-50
Efterfrågad kompetens
Kirurgi allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cmihphgnjædcs hi fbdii Vnki
Region/kommun
Dalarna/Mora
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka