Allmänläkare sökes till arbete i Motala

Vill du arbeta som läkare på en vårdcentral som erbjuder god vård och hälsoförebyggande arbete? Då ska du söka dig till denna tjänst och bli del av ett team som prioriterar tillgänglighet och gott bemötande.

Forskning och utveckling ses som en naturlig del av verksamheten, vilket har lett till god bemanning samt kompetenta medarbetare. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete med självständig bedömning och behandling av olika sjukdomstillstånd.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med tidigare primärvårdsvana.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta läkararbete i Motala

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gsdkmwxw Fd
Tidsperiod
14 (2023), 26 (2023)-32 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojrunssjck. ih XNNHCF
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka