Allmänläkare sökes till tjänst i Motala

Till denna välskötta vårdcentral söker vi nu en läkare som kan stärka upp verksamheten.

Här arbetar ett samspelt team som alltid sätter patienten i centrum. Utöver det sedvanliga vårdcentralsarbetet läggs även stort fokus på att skapa hälsosamma livsstilar genom hälsoförebyggande arbete. Patienterna kommer i alla åldrar och du kommer att ta emot tidsbokade patienter såväl som hantera mer akuta åkommor.

Sökande till denna tjänst bör vara allmänspecialist eller läkare.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkarjobb i Motala?

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Psnmrqtql Qq
Tidsperiod
48-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojqjxlkikeg. e UTIWEJ
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka