Bemanningsjobb för internmedicinare i Motala

Om du är redo för en ny utmaning och söker ett utvecklande arbete, så är detta uppdrag på denna avdelning något för dig. Du kommer att bli en del av ett kompetent team som tillsammans arbetar för att erbjuda en god vård.

Kliniken erbjuder en omfattande vårdtjänst inom medicinen. Verksamheten omfattar alla former av medicinsk vård, inklusive akutvård för allvarliga sjukdomar, slutenvård för komplexa tillstånd, öppenvård för regelbunden uppföljning och avancerad hemsjukvård för patienter som behöver vård hemma. De jobbar med en personcentrerad metodik för att säkerställa bästa möjliga vård för alla patienter.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Som internmedicinare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Motala?

Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad, eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra! I och omkring Motala kan du uppleva allt från historiska hästkrafter till kreativa uttryck i många olika former. Både Motormuseum och Rundradiomuseum är givna utflyktsmål, liksom Konsthallen och Charlottenborgs Slott. Göta Kanals höjdpunkt? Absolut! I mysiga Motala hamn är sjöstadspulsen hög. Här möts kanalfarare från både väster och öster, och hit strömmar folk från hela landet för att njuta av sjölivet och restaurangerna.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Motala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gwjmqp ujneoary, Wqeppdbwtmwebox
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Awlhfnbllfboch ec bbi dc Syjsnm
Region/kommun
Östergötland/Motala
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka