Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Mullsjö

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete i en stimulerande miljö?

Välkommen att söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral. Här arbetar en stabil bemanning av erfaren och kompetent personal som tillsammans erbjuder sjukvård av god kvalitet. Arbetet består av självständigt mottagningsarbete där du både tar emot inbokade patienter och hanterar mer akuta sjukdomar/skador.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Mullsjö en spännande plats för läkarjobb

Mullsjö kommun som innefattar tätorterna Sandhem och Mullsjö är en kommun i Jönköpings län och är både till ytan och invånartalet, Jönköpings minsta kommun. Här kan du utforska och koppla av i naturen otroligt vacker natur med utmärkta fiskevatten, njuta av musik och teater i unik en bruksmiljö och upplev det rika föreningslivet! I Mullsjö finns 14 vandringsleder, kanotvatten, 4 cykelleder, cirka 75 kilometer preparerade skidspår, varav ett med konstsnö samt en av södra Sveriges bästa alpina skidanläggningar. I snitt var tredje dag händer det något i kommunen med kulturell anknytning, detta tack vare det fantastiska föreningslivet.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Mullsjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhqdonæ GI
Tidsperiod
26-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mqnfnådqq b egg fb GGFLYSÆ
Region/kommun
Jönköping/Mullsjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka