Allmänläkare sökes till arbete i Munkedal

Till denna vårdcentral sökes nu en läkare för att komplettera deras team som består av såväl specialistläkare som ST- och AT-läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, psykolog mm. Du kan förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete där du möter patienter i alla åldrar. Besöken kan vara både tidsbokade och akuta. Här får du ett stimulerande arbetet med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Du som söker bör vara allmänspecialist alternativt läkare med intresse av primärvård.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Munkedal en spännande plats för läkartjänst

Munkedal är en tätort i Bohuslän och ligger 25 kilometer norr om Uddevalla. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven och skär igenom hela kommunen. Det finns även ett handelsområde i utkanten av tätorten Munkedal kallat Munkeland som är väl värd ett besök. Dessutom finns livsmedelsaffär, fotograf, frisör, Folkets Hus och antikaffär i bostadsområdet Stale. Munkedal erbjuder goda förutsättningar för rekreation och fritidsaktiviteter. Förutom anläggningar och verksamheter av traditionellt slag, som fotboll, ishockey och ridning, finns även speciella attraktioner såsom laxfiske i Örekilsälven, kanotleden Flottarleden och en smalspårig museijärnväg.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Munkedal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Knwprdds Vækuæjsoe
Tidsperiod
48-2 (2023), 8 (2023)-9 (2023), 13 (2023)-15 (2023), 18 (2023)-19 (2023), 23 (2023), 25 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Klvpjngp. db GFLTYOPP
Region/kommun
Västra Götaland/Munkedal
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka