Agila söker allmänläkare till uppdrag i Munkedal

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna mottagning söker nu nya medarbetare.

På denna mottagning kommer du möta patienter i olika åldrar. Du kommer ha nära samarbete med personer som har olika specialkompetens inom sjukvården.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete samt primärvård sen tidigare.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Munkedal

Munkedal är en tätort i Bohuslän och ligger 25 kilometer norr om Uddevalla. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven och skär igenom hela kommunen. Det finns även ett handelsområde i utkanten av tätorten Munkedal kallat Munkeland som är väl värd ett besök. Dessutom finns livsmedelsaffär, fotograf, frisör, Folkets Hus och antikaffär i bostadsområdet Stale. Munkedal erbjuder goda förutsättningar för rekreation och fritidsaktiviteter. Förutom anläggningar och verksamheter av traditionellt slag, som fotboll, ishockey och ridning, finns även speciella attraktioner såsom laxfiske i Örekilsälven, kanotleden Flottarleden och en smalspårig museijärnväg.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Munkedal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mmyniqsv Lælrærfhv
Tidsperiod
11
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uivmpodn. bf fciaa PFRPAEGX
Region/kommun
Västra Götaland/Munkedal
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka