Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Munkfors

Är du en läkare som söker efter ett spännande och meningsfullt uppdrag? Då kan den här verksamheten vara precis vad du letar efter. Just nu söker de efter en läkare som kan bli en del av deras team för att erbjuda högkvalitativ vård till deras patienter.

Som läkare på detta uppdrag kommer du att ta emot patienter med stort varierande vårdbehov. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkaruppdrag i Munkfors?

De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter – som båda är rika på kultur- och föreningsliv med goda friluftsmöjligheter i den fantastiska naturen. Här är naturen stundtals så vacker att den tar andan ur dig. Den finns alltid nära, snabbt tillgänglig var du än är. Du kan ta för dig av det som du gillar bäst – de djupa skogarna, musiken och festerna eller Klarälvens lugn Munkfors-Ransäter kallar sig själv för den lilla kommunen med det stora hjärtat. Här sägs det att du kan leva och verka tryggt i en kommun som ständigt strävar framåt. Munkfors kommun har en uppsjö av kulturella sevärdheter. Allt från Laxholmen kulturhus till mängder av museum, exempelvis Fridolf Rhudin Museet. I Munkfors finns något för alla.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Munkfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Afujmirk Vx
Tidsperiod
39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wsdråleæjui a gcehe ASOOFMIS
Region/kommun
Värmland/Munkfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka