Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Munkfors

Är du en läkare som söker efter ett spännande och meningsfullt uppdrag? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Vi söker en engagerad läkare för ett uppdrag på en vårdcentral som strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård till sina patienter. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team och arbeta med patienter med varierande vårdbehov.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera sedvanligt vårdcentralsarbete, där du möter patienter i alla åldrar med olika hälsorelaterade problem. Vi söker dig som har ett genuint intresse för primärvård och vill bidra till att förbättra patienternas hälsa och välbefinnande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkarjobb i Munkfors

De största tätorterna i kommunen är Munkfors och Ransäter – som båda är rika på kultur- och föreningsliv med goda friluftsmöjligheter i den fantastiska naturen. Här är naturen stundtals så vacker att den tar andan ur dig. Den finns alltid nära, snabbt tillgänglig var du än är. Du kan ta för dig av det som du gillar bäst – de djupa skogarna, musiken och festerna eller Klarälvens lugn Munkfors-Ransäter kallar sig själv för den lilla kommunen med det stora hjärtat. Här sägs det att du kan leva och verka tryggt i en kommun som ständigt strävar framåt. Munkfors kommun har en uppsjö av kulturella sevärdheter. Allt från Laxholmen kulturhus till mängder av museum, exempelvis Fridolf Rhudin Museet. I Munkfors finns något för alla.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Munkfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wgvpjoho CY
Tidsperiod
51, 1
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hlacæhhæbgv b ehech Trmtohbg
Region/kommun
Värmland/Munkfors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka