Ledigt jobb för allmänläkare i Nässjö

Till denna vårdcentral kommer barn, ungdomar och vuxna, och nu behövs en läkare för att komplettera teamet.

Mottagningens fokus ligger på att erbjuda lättillgänglig vård med fokus på kontinuitet och kvalitet. I teamet samarbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge rådgivning, behandling och rehabilitering. Sökande kan förvänta sig sedvanligt arbete inom primärvården.

Vårdcentralen söker dig som är specialist inom allmänmedicin. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta läkararbete via Agila?

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkararbete i Nässjö

Ett läge mitt i södra Sverige och med direkttåg från de tre storstadsregionerna är Nässjö kommun en central del i Sverige. Kommunen upptar en yta av 990 kvadratkilometer och bildades 1971 då ett antal köpingar och landskommuner slogs samman med Nässjö stad. Kommunen präglas av ett landskap där skog möter åker, ängs- och hagmarker. Här finns flera strömmande vattendrag i form av bäckar och lite större åar. Här har du sydsvenska höglandets högsta punkt, Tomtabacken 377 meter över havet. Förutom skidintresserades självklara intresse utgör även området kring, med sitt höga läge, vattendelare för fyra avrinningsområden. Man skulle kunna säga att vattendelaren som skiljer Östersjöns avrinningsområde från Västerhavets går genom Nässjö kommun.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Nässjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gas Uor Eæsexæ IK
Tidsperiod
51
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kbpryujdnc a aiieb Jåaubæ
Region/kommun
Jönköping/Nässjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka