Ledigt jobb för allmänläkare i Nässjö

Till denna vårdcentral kommer barn, ungdomar och vuxna, och nu behövs en läkare för att komplettera teamet.

Mottagningens fokus ligger på att erbjuda lättillgänglig vård med fokus på kontinuitet och kvalitet. I teamet samarbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog, fysioterapeut och arbetsterapeut för att ge rådgivning, behandling och rehabilitering. Sökande kan förvänta sig sedvanligt arbete inom primärvården.

Vårdcentralen söker dig som är specialist inom allmänmedicin. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta läkararbete via Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkarjobb i Nässjö

Ett läge mitt i södra Sverige och med direkttåg från de tre storstadsregionerna är Nässjö kommun en central del i Sverige. Kommunen upptar en yta av 990 kvadratkilometer och bildades 1971 då ett antal köpingar och landskommuner slogs samman med Nässjö stad. Kommunen präglas av ett landskap där skog möter åker, ängs- och hagmarker. Här finns flera strömmande vattendrag i form av bäckar och lite större åar. Här har du sydsvenska höglandets högsta punkt, Tomtabacken 377 meter över havet. Förutom skidintresserades självklara intresse utgör även området kring, med sitt höga läge, vattendelare för fyra avrinningsområden. Man skulle kunna säga att vattendelaren som skiljer Östersjöns avrinningsområde från Västerhavets går genom Nässjö kommun.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Nässjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iæyjmå FQ
Tidsperiod
4-26, 51-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dedevakohw e EÆHADÆ
Region/kommun
Jönköping/Nässjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka