Agila söker oftamolog till uppdrag i Namsos

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Till sjukhusets ögonmottagning söker vi nu en läkare som kan arbeta med sedvanligt mottagningsarbete. Här behandlas de flesta ögonsjukdomar och de bedriver framförallt med poliklinisk verksamhet. I arbetsuppgifter ingår att bedöma, diagnosticera och behandla patienter med varierande sjukdomar. Även kirurgisk behandling förekommer.

Du som söker bör vara oftalmolog med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som oftamolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkartjänst i Namsos?

Namsos ligger där floden Namsen möter Namsenfjord. Staden byggdes upp kring loggning och Namsos kallas också därför för trästaden. Sågverk låg nära längs fjorden och både material och prefabricerade hus exporterades i stor stil. I Namsos finns flera intressanta museer och utställningar att besöka. Här finns sågverks museum, Stadsmuseum (Namdal Museum), Museum of Art och rock museum. Namsos flygplats, Høknesøra är den närmsta regionala flygplatsen och ligger 4 km öster om staden. Hit kan du flyga från alla de större flygplatserna i hela Norge.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Namsos
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmjsja mlv, Øle
Tidsperiod
10-11, 15-16
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rsrsvewyfw b AYRUQJ
Region/kommun
Trøndelag/Namsos
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka