Bemanningsjobb för barn- & ungdomspsykatriker i Namsos

Är du läkare med intresse för att arbeta med barn och ungdomar som har psykiatriska problem? Se hit i så fall!

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta inom barnpsykiatrins verksamhetsområde. Här behandlas kvinnor och barn/ungdomar upp till 18års ålder. Vanliga psykiska besvär hos patienterna är ADHD, ångest och depressioner, psykoser och ätstörningar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Arbetet som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkaruppdrag i Namsos

Namsos ligger där floden Namsen möter Namsenfjord. Staden byggdes upp kring loggning och Namsos kallas också därför för trästaden. Sågverk låg nära längs fjorden och både material och prefabricerade hus exporterades i stor stil. I Namsos finns flera intressanta museer och utställningar att besöka. Här finns sågverks museum, Stadsmuseum (Namdal Museum), Museum of Art och rock museum. Namsos flygplats, Høknesøra är den närmsta regionala flygplatsen och ligger 4 km öster om staden. Hit kan du flyga från alla de större flygplatserna i hela Norge.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Namsos
Faktaruta
Uppdragsgivare
Snhmro obn, Uhoa - PXI
Tidsperiod
22-27 (2025)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Shidrhjttd g bcbc LPETFG
Region/kommun
Trøndelag/Namsos
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka