Bemanningstjänst för internmedicinare i Narvik

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Avdelningen är i behov av en till medarbetare för att stärka upp sitt team. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Här finns en invärtesmedicinsk avdelning med bred kompetens inom hela området internmedicin.

Kunskap och erfarenhet om norsk sjukvård är meriterande.

Arbetet innebär sedvanligt arbete på internmedicinsk avdelning med öppenvårdsmottagning.

Läkartjänst via Agila internmedicinare

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkartjänst i Narvik

I Narvik kan du uppleva nordiska utforskningar och majestätiska berg Det är vilt, det är dramatiskt - och det är definitivt unik. Om du letar efter äkta naturupplevelser eller en aktiv semester, är Narvik definitivt staden för dig! Staden är omgiven av majestätiska berg, och är perfekt för både bergsklättring och skidåkning när tiden väl tillåter. Narviks skidanläggning, Narvikfjellet, erbjuder några av de bästa alpina skidåkning i Norge. Den har en av Skandinaviens största fallhöjder och erbjuder utmärkta förutsättningar för offpiståkning. Närmsta flygplats är Harstad-Narviks flygplats, Evenes vilket är en regional flygplats som tar dig till och från alla de större flygplatserna i hela Norge.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Narvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mbiqtc rkm, Kieffdb
Tidsperiod
32-34
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rblwsnfohhql h feeb Kamiwp
Region/kommun
Nordland/Narvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka