Vi söker internmedicinare till uppdrag i Narvik

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Avdelningen är i behov av en till medarbetare för att stärka upp sitt team. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Här finns en invärtesmedicinsk avdelning med bred kompetens inom hela området internmedicin.

Kunskap och erfarenhet om norsk sjukvård är meriterande.

Arbetet innebär sedvanligt arbete på internmedicinsk avdelning med öppenvårdsmottagning.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdra skulle vara intressant.

Att ta tjänst som internmedicinare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkarjobb i Narvik?

I Narvik kan du uppleva nordiska utforskningar och majestätiska berg Det är vilt, det är dramatiskt - och det är definitivt unik. Om du letar efter äkta naturupplevelser eller en aktiv semester, är Narvik definitivt staden för dig! Staden är omgiven av majestätiska berg, och är perfekt för både bergsklättring och skidåkning när tiden väl tillåter. Narviks skidanläggning, Narvikfjellet, erbjuder några av de bästa alpina skidåkning i Norge. Den har en av Skandinaviens största fallhöjder och erbjuder utmärkta förutsättningar för offpiståkning. Närmsta flygplats är Harstad-Narviks flygplats, Evenes vilket är en regional flygplats som tar dig till och från alla de större flygplatserna i hela Norge.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Narvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cyulmp edd, Fvpmbag
Tidsperiod
29, 32
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fxdqakjhythp h Dhnwlx
Region/kommun
Nordland/Narvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka