Bemanningsjobb för kardiolog i Narvik

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Avdelningen är i behov av en till medarbetare för att stärka upp sitt team. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Här finns en invärtesmedicinsk avdelning med bred kompetens inom hela området internmedicin.

Kunskap och erfarenhet om norsk sjukvård är meriterande.

Arbetet innebär sedvanligt arbete på internmedicinsk avdelning med öppenvårdsmottagning.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdra skulle vara intressant.

Läkararbete via Agila kardiolog

Arbetet som kardiolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Narvik en spännande plats för läkaruppdrag

I Narvik kan du uppleva nordiska utforskningar och majestätiska berg Det är vilt, det är dramatiskt - och det är definitivt unik. Om du letar efter äkta naturupplevelser eller en aktiv semester, är Narvik definitivt staden för dig! Staden är omgiven av majestätiska berg, och är perfekt för både bergsklättring och skidåkning när tiden väl tillåter. Narviks skidanläggning, Narvikfjellet, erbjuder några av de bästa alpina skidåkning i Norge. Den har en av Skandinaviens största fallhöjder och erbjuder utmärkta förutsättningar för offpiståkning. Närmsta flygplats är Harstad-Narviks flygplats, Evenes vilket är en regional flygplats som tar dig till och från alla de större flygplatserna i hela Norge.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Narvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Isbeja dds, Rwluwfy
Tidsperiod
20 (2023)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hojeijnveaus b Isohsb
Region/kommun
Nordland/Narvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka