Ledigt jobb för allmänläkare i Norberg

Nu har vi ett spännande uppdrag som läkare på på en verksamhet i centrala Sverige. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Du som söker detta uppdrag bör vara specialist läkare inom allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Att jobba som allmänläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Norberg

Norbergs kommun är en bergslagskommun och utgör centrum i en av landets äldsta bergslagsbygder. Kommunen består av centralorten Norberg med orten Kärrgruvan i Norr och Karbenning i öst med ett antal mindre bergsmansbyar runt om. Norberg är en aktiv kommun, några av de årligen återkommande arrangemangen är Norbergfestival med elektronisk musik, Kristina- och Engelbrektsloppen på skidor, cykellopp samt Norbergsdagarna. Wärdshuset Engelbrekt är värt ett besök, missa inte det anrika Stallet, byggt 1824 nu ombyggt till en pub där det anordnas Pubaftnar i samband med evenemang i Norberg.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Norberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xvcfqcf DQ
Tidsperiod
1 (2023)-23 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cyowuåumw e Ayryune
Region/kommun
Västmanland/Norberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka