Agila söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Nordland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats.

Här kommer du möta patienter som är 18 år eller yngre som har sökt vård för olika typer av psykiska sjukdomar. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå vägledning & konsultation för patienterna.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande erfarenhet sen tidigare.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn- & ungdomspsykatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Nordland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fmrespypjhlnrkoutlhxs Pawu-Tqakc TP
Tidsperiod
33-33 (2025)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Nordland/Axiehe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka