Vi söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till uppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Gynekologiska kliniken på detta norska sjukhus är i behov av ytterligare en läkare.

På enheten vårdas kvinnor med varierande sjukdomstillstånd och de i behov av gynekologisk operation. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på gynekologisk klinik. Här väntar ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och ett öppet arbetsklimat.

Passar detta in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkarjobb i Nordland

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ifjadlksuøiv ikb, Nqi
Tidsperiod
39-40, 42-45
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oferbmebeepjcy i afhi RTRLSTMUSØTE
Region/kommun
Nordland/Aetnkyaet
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka