Ledigt jobb för hudläkare i Nordland

Söker du efter en händelserik arbetsplats där du regelbundet möter patienter med varierande vårdbehov? Då är detta uppdraget något för dig!

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning. 

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Varför ta läkarjobb via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Nordland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rypjøbm xyw, Ggx
Tidsperiod
9-10
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fiowmeylxw bf/ac hbgd EPTFØEB
Region/kommun
Nordland/Jnpea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka