Bemanningsarbete för kardiolog i Nordland

Vill du ha ett stimulerande arbete där du gör skillnad? Nu söker vi en läkare till medicinkliniken på detta norska sjukhus!

Här finns en bred kompetens inom bland annat allmän internmedicin, lung- och gastroenterologi samt kardiologi. Kliniken består av en slutenvårdsavdelning, en stroke- och rehabiliteringsavdelning, intensivvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagning, dialysenhet och dagvård.

Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på medicinklinik.

Att ta bemanningsuppdrag som kardiolog via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som kardiolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkararbete i Nordland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Loabnhåoxe hsu, Rhfdythu
Tidsperiod
11-12, 14-16, 19-20, 23-24, 26-34, 38-39, 42-43, 46-47, 50-51
Efterfrågad kompetens
Kardiologi, Lungsjukdomar eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gøiaoalv. cg bcec FVGIDAFYMOX
Region/kommun
Nordland/Kidsff
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka