Ledigt jobb för onkolog i Nordland

Vill du arbeta på en stimulerande och lärorik arbetsplats med möjligheter till personlig utveckling? Denna avdelning söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på sjukhus såsom att bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd.

Du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkararbete i Nordland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nwoø gjh, Vsfcpamb
Tidsperiod
32-33
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Nordland/Npbø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka