Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Nordland

Letar du efter en spännande utmaning som psykiatriker? Vi söker nu en läkare som vill bli en del av det ambulerande akutteamet på denna psykiatriska klinik. Som en del av teamet kommer du att spela en avgörande roll i att ge snabb bedömning av hälsotillstånd vid en akut psykisk kris. Du kommer också att ge stöd och hjälp till patienter och deras anhöriga, samtidigt som du bidrar till att nödvändiga behandlingsinsatser snabbt mobiliseras.

Arbetsuppgifterna består av bedömning, diagnostisering och behandling. För att trivas i rollen ska du vara van att arbeta självständigt och kunna fatta beslut om tvångsvård.

Du som söker uppdraget bör ha kunskap om norska lagar och praxis gällande utredningar och nationella riktlinjer för behandling.

Att ta arbete som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Nordland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Nordland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iwymbrådfd ujq, Sjqg
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gølhseggdn ce if ga XDBGDJKDRXD
Region/kommun
Nordland/Gdkhei
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka